- КОНТАКТ -

Skip Navigation LinksДома / Контакт

Пишете ни:

Централа:
02 3108 108; 3108 219; 3108 212;
Централа на Дирекцијата за статистика:
02 3215 181; 3215 235; 3215 477; 3235 146.
Техничка поддршка:
02 3108 555.

Народна банка на Република Северна Македонија
бул. „Кузман Јосифовски Питу“ бр.1, 1000 Скопје
Република Северна Македонија